ŘEDITELSKÁ

Veřejná omluva Jirkovi Syrovatskému

napsal 1. Michal GDPR - 15.06.2015 - 19:39
Chtěl bych se tímto veřejně omluvit Jirkovi Syrovatskému za to, že jsem ho po posledním závodě neprávem obvinil z úpravy fyziky, přesněji z úpravy opotřebení pneumatik.

Jirka mi poslal svůj setup, abych se osobně přesvědčil, že při jeho nastavení vozu a strategii, je možné odjet závod na jednu zastávku v poměrně vysokém tempu i v závěrech stintů. Byť se mi to původně jevilo nemožné, tak jsem se dodatečně osobně přesvědčil, že to teoreticky a nejspíš i prakticky možné bylo.

Chápu, že jsem ho svým podezřením z nekalých praktik urazil a proto ho veřejně žádám o prominutí. Uznávám svou chybu a upřímně toho lituji. Doufám, že takto bude jeho jméno očištěno a pro sebe žádám adekvátní trest za nesportovní chování a to zákazem startu v posledním závodě.

Doufám, že takto aspoň trochu napravím, co jsem mu způsobil.

Michal

komentáře

Komentáre

Seřadit: Sort ascending   
Avatar
čti více Jiří Syrovatský napsáno:


Ahoj Jirko,
jsem opravdu rád, že omluvu přijímáš. Necítil jsem se o moc lépe než ty, to mi věř. Chápu jak ti muselo být, když jsem tě obvinil z podvodu a že si neměl jak prokázat opak. Také na to celou dobu myslím a co chvíli jsem se díval, zda už si online a zda mi odpustíš mé neuvážené jednání. Chtěl jsem se ti už omluvit, když jsem tě viděl jezdit na serveru ale po mém připojení si okamžitě odešel což mě zamrzelo, ale na tvém místě bych asi nejednal jinak.

Jediné co považuji za svou polehčující okolnost, že jsem nebyl na tebe vulgární i když trochu afektovaný jsem byl a že jsem si to s tebou chtěl vyříkat soukromě, ale bohužel si byl přihlášen na TS v týmu, kde byli další dva lidi. Docela obdivuji tvůj klid, jak si reagoval, je vidět, že si už z určité stránky zralejší člověk než já, což při tvém mládí je respektu hodné.

Z toho důvodu jsem rád, že mi to nedalo a chtěl jsem se osobně přesvědčit, zda je opravdu možné na tvém setu něco podobného uskutečnit na neupravené fyzice. Z jedný strany mě aspoň trochu těší, že se prokázalo, že si v obou případech vyhrál zcela zaslouženě. Z druhé strany si samozřejmě uvědomuji, že jsem měl více naslouchat tvým argumentům a pak mohlo proběhnout vše v klidu.
Ale doufám, že už je to za námi a já se z toho určitě poučím.



Samozřejmě budu rád, když tě uvidím zase na trati a když by si mohl, tak nejraději ve všech závodech podzimní sezóny. Jsem si jistý, že by si si byl velká výzva nejen pro mne.

Přísný trest si tentokrát určitě zasloužím a protože si myslím, že si za těchto okolností titul naopak nezasloužím, tak na svém trestu zákazu startu trvám, ale díky za nabídku.

Michal

p.s. na tom tvém setupu se jezdí sakra dobře. Nechtěl bych ho využít jen pro sebe a tak když už ho mám k dispozici, mohl bych ho použít jako default pro podzimní update módu ?
18.06.2015 - 12:36
0 0
Avatar
Nenapadá mě jak začít...
Jelikož jsem z neděle na pondělí spal jen 4 hodiny, pak měl ve škole zkoušku a celej den mě bolela hlava a neměl jsem na nic náladu, tak jsem se rozhodl, že se na pár dní odmlčím, abych si vyčistil hlavu, takže jsem si to přečetl poprvé až teď.

Nečekal bych, že to napíšeš až takhle asi pěkně bych řekl.

Co se týče tvé omluvy, tak jí přijímám, ikdyž mě to dost v neděli od tebe zklamalo a naštvalo. Ale přesto tvou omluvu přijímám.

A co se týče posledního závodu, tak ho klidně jeď, ikdyž si myslim, že by jsis nějaký trest za nesportovní chování zasloužil. Ale nechci "ovlivňovat" boj o něčí titul mimo trať obzvlášť před posledním závodem. O tom ať rozhodnou jiní.
18.06.2015 - 11:54
3 0
#3 od
quote
Avatar
Ja si myslim, že by si startovat mohl. amused
16.06.2015 - 08:31
0 0
#2 od PP_GDPR
quote
Avatar
palec Respekt Michale
16.06.2015 - 07:51
0 0
Avatar
Robiť chyby je jedná vec ale vedieť uznať chybu a ospravedelniť sa poškodenému chce celkom gule. smile
15.06.2015 - 20:20
0 0
Tvůj komentář
Jméno:
E-Mail:
Domovská stránka:
IP: 3.142.35.75
Nastavení: • HTML je VYPNUTÉ • BBCode je ZAPNUTÝ • Smajlíci jsou ZAPNUTI

Předzávodní info

Další závody

.: 21.4. 20:00 VC Číny, 42 kol
.: 28.4. 20:00 Sprint SauArabie 13, 19 kol
.: 5.5. 19:00 VC Saudské Arabie, 38 kol
.: 12.5. 20:00 Sprint Imola 17, 24 kol
.: 19.5. 20:00 VC Imoly, 47 kol
.: 26.5. 20:00 Sprint Monako 20, 29 kol
.: 2.6. 20:00 VC Monaka, 58 kol

Shoutbox


Anketa

anketa není aktivní

ukázat ankety

Teamspeak




Akce partnerů

Sponzoři

Pepa_MOTOLevne-okapy.cz